ADM DENTAL CARE STUDIO.

В ADM dental care studio предлагаме консултации и лечение на ортодонтски проблеми с използване на изпитани и доказали се във времето методики и средства.

  • sport-list-dot Ортодонтско лечение
  • sport-list-dot Лечение на коренови канали
  • sport-list-dot Профилактика
  • sport-list-dot Естетични възстановявания
  • sport-list-dot Почистване на зъбен камък
  • sport-list-dot Избелване на зъбите

ОСНОВНИ

ПРАВИЛА ЗА ЗДРАВИ ЗЪБИ И ВЕНЦИ.

Правилната устна хигиена предпазва не само зъбите, но и цялото тяло. Нелекуването на зъбния кариес и заболяванията на венците води до силна болка, загуба на зъби и до разрушаване здравето на други органи и системи в организма.

ПРАВИЛНА УСТНА ХИГИЕНА

Четкайте зъбите си сутрин и вечер с добре подбрана четка и паста за зъби.Използвайте зъбни конци за почистване на междузъбното пространство.

ДЪВЧЕТЕ ДЪВКИ БЕЗ ЗАХАР

След хранене, ако нямате възможност да си измиете зъбите, дъвчете дъвки без захар. При дъвченето се отделя голямо количество слюнка, която разрежда образуваните киселини.

ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩА ЗА ВАС ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ

Четката за зъби трябва да бъде с оптималната твърдост, която ви подхожда. Универсалната опция е средна степен на твърдост на косъмчетата.

ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ

Консумирайте   твърда,   богата   на   белтъчини, но бедна  на захар храна.  Избягвайте честото хранене със сладки, тестени и лепкави храни.

ПРОФИЛАКТИЧЕН ПРЕГЛЕД ПРИ ЗЪБОЛЕКАР

Това е важно условие за ранна, навременна диагноза и навременно лечение на заболяванията на зъбите, венците и неправилната захапка.

ПОЧИСТВАЙТЕ РЕДОВНО ЦЯЛАТА УСТНА КУХИНА

Освен почистване с паста и четка за зъби, е препоръчително и използването на вода за уста, която също допринася за елиминирането на бактерии.

ADM CLINIC

ЗА НАС КАЧЕСТВОТО

Е ОТ НАЙ-ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ.

Клиниката разполага с изключително модерно дентално оборудване.  То е разпределено в няколко отделни зъболекарски кабинета, като всеки кабинет има своята индивидуалност и стил. Чисто новата модерна техника съчетана с добре обучен екип от специалисти е една от гаранциите за успех и преодоляване дори и на най-трудния клиничен случай.

ADM CLINIC

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА

СПОКОЙСТВИЕТО И КОМФОРТА.

Денталната клиника разполага с модерна съвременна техника, чрез която може да осигури модерно лечение на световно ниво. Разполагаме с модерни дентални юнити контролирани изцяло от компютърни конфигурации и управляеми чрез тъч скринове и приложения.

Кабинет 1

Кабинет 1

Кабинет 2

Кабинет 2

КАК ДА НАМЕРИТЕ

ADM dental care studio.

Нашата клиника се намира в София, на бул. България 118, в сградата на Бизнес център Абакус,точно преди Околовръстното шосе, посока Бояна. Ако идвате от центъра на града, сградата е от дясната страна на булеварда. Ако идвате от Околовръстното шосе, клиниката ни ще Ви се падане от ляво и ще трябва да обърнете посоката на движение на възможните за това места.  За Ваше удобство разполагаме с четири паркоместа пред самата клиника. Ако те са заети, можете да оставите автомобила си на платения паркинг на Бизнес център Абакус.

АДРЕС

 София, 1618,  Булевард България 118

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник,Сряда – 11:00-20:00
Вторник,Четвъртък,Петък – 8:00-17:00

ЗА ПОВЕЧЕ ИНОРМАЦИЯ:

(+359) 885302070
02/8665721

EMAIL ADRESS

office@adm-dentalstudio.com

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

АБОНИРАЙ СЕ

ХЕЙ ТИ, РЕГИСТРИРАЙ СЕ И СЕ СВЪРЖИ С ADM БЮЛЕТИНА!

Научете първи за най-новите ни тенденции и процедури.

Ще се използва в съответствие с нашата Политика за поверителност