ADM Dental Care Studio

[ult_animation_block animation=”bounceInDown” animation_duration=”1″ animation_delay=”0.5″ animation_iteration_count=”1″ css=”.vc_custom_1691850638556{margin-top: 170px !important;margin-bottom: 90px !important;}”][/ult_animation_block]

[ult_animation_block animation=”fadeInLeft” animation_duration=”1″ animation_delay=”0.8″ animation_iteration_count=”1″][dt_sc_image align=”aligncenter” url=”11418″][/ult_animation_block]
[dt_sc_hr_top][dt_sc_hr_custom][ult_animation_block animation=”fadeInRight” animation_duration=”1″ animation_delay=”1.1″ animation_iteration_count=”1″]

Защо при нас?

Стоматологията е комплексна наука, защото анатомията и физиологията на органите в лицево-челюстната област са специфични: в малко пространство природата е съсредоточила различни по структура и функции особено важни органи. От тях зависи нашето обоняние и вкус, способността да говорим, да общуваме помежду си, да упражняваме редица професии. Уникалната по своя състав слюнка непрекъснато ни предпазва от дебнещи инфекции. Красивите и здрави зъби съобщават за физически здраво тяло, за добро състояние на вътрешните органи и психическо равновесие.

Още древните са знаели, че по състоянието на зъбите, венците и лигавицата на устата могат да се открият и лекуват редица вътрешни заболявания. Ето защо нашето отношение към пациента е като към сложна система от био-психо-социални компоненти, защото знаем какво несравнимо страдание причинява зъбната болка, как изважда от ежедневния трудов ритъм и колко подтиснат и комплексиран е човек с увредено орално здраве.

Какво знаем?

Знаем и как се променя самочувствието му след едно добро лечение. Затова добрият стоматолог трябва да бъде и добър лекар, естет и отличен психолог. Отличната медицинска подготовка при нас е съчетана с непрекъснато обновяваща се информация за новостите в стоматологията, за развитието на високите технологии и техниката в тази област, защото без използуването им е немислимо модерно и ефективно лечение.

Мисията на нашата клиника е цялостното дентално здраве на човека и неговото ефективно поддържане във времето. Непрекъснатото повишаване на квалификацията на персонала, актуализирането на материали, технологии и техника е с една еднствена цел – по-пълно и по-добро обслужване за Вас.

Наблюденията ни показват преобладаващо подценяване на превантивната грижа за собственото здраве. Ние се ангажираме да Ви окуражаваме, подкрепяме и подсещаме да бъдете активен партньор в запазване на здравето си или да сведете до минимум риска от сериозни лечебни интервенции. Необходимо е разбирането, че контролните прегледи са Вашата здравна застраховка.

[ult_animation_block animation=”flipInY” animation_duration=”1″ animation_delay=”1″ animation_iteration_count=”1″][dt_sc_iconbox type=”type7″ icon_type=”image” title=”При съществуващи зъбни проблеми” class=”aligncenter” iconurl=”8727″ subtitle=”Губят ви се Зъбите?“][/dt_sc_iconbox][/ult_animation_block]
[ult_animation_block animation=”flipInY” animation_duration=”1″ animation_delay=”1.3″ animation_iteration_count=”1″][dt_sc_iconbox type=”type7″ icon_type=”image” title=”При съществуващи зъбни проблеми” class=”aligncenter” iconurl=”8726″ subtitle=”Нуждаете се от Решение?“][/dt_sc_iconbox][/ult_animation_block]

С нас винаги сте в безопасност.. Ние сме готови да помогнем по всяко време.

Не е нужно да миете всичките си зъби… само тези, които планирате да запазите!

[ult_animation_block animation=”bounceIn” animation_duration=”1″ animation_delay=”2.2″ animation_iteration_count=”1″][dt_sc_button title=”УГОВОРЕТЕ СРЕЩА С НАС” size=”xlarge” color=”white” style=”bordered” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.coding.adm-dentalstudio.com%2Fcontact%2F”][/ult_animation_block]

 

 

[ultimate_spacer height=”210″ height_on_tabs=”60″ height_on_tabs_portrait=”60″ height_on_mob_landscape=”50″ height_on_mob=”50″]

[ult_animation_block animation=”bounceIn” animation_duration=”1″ animation_delay=”0.5″ animation_iteration_count=”1″][dt_sc_icon_heading align=”alignleft” icon_type=”image” title=”Често задавани въпроси”][/ult_animation_block]

[dt_sc_accordion style=”frame” framed_accordion_type=”type2″ class=”accordion-item”][dt_sc_accordion_tab title=”Как да си спестим дентални проблеми?”]

Като редовно почистваме устната кухина и езика, зъбите и междузъбните пространства.
– Миене на зъбите след всяко хранене. Два пъти на ден стриктно почистване с използване на конци, интердентални четки и вода за уста.
• Кариесът и заболяването на венците започва от плаката – лепкав слой , съдържащ бактерии, които бързо се размножават върху зъбните повърхности.
• Когато се храните , плаката върху зъба става киселинна и започва да разтваря емайла му. Ако се загуби достатъчно зъбен емайл, зъбът зъпочва да се разрушава и се образува кариес.
• Плаката води до възпаление на венците – гингивит, в следствие на което започва кървене.
• Нередовното почистване на зъбите води до по-бързо отлагане на зъбен камък и трудно отстраними налепи.
• Редовното миене на зъбите е най-добрият начин за предпазване от кариес и заболяване на венците.
• Не пропускайте профилактичните прегледи при стоматолога си.

Занемарената хигиена на устата скъсява живота с десет години. Бектериите и токсините въздействат върху организма като могат да причинят заболявания и усложнения на важни органи и системи- бъбреци, сърце, стави, кожа.

Приучването на децата да се грижат за зъбите си е инвестиция за цял живот. Вие можете да дадете добър пример като самите Вие се грижите за вашите зъби.
• Консултирайте се с Вашият стоматолог за прием на флуорни таблетки по време на бременност и кърмене, и в последствие за самото дете до поникване на постоянните му зъби.
• Не оставяйте детето си да почиства зъбките си само.
• Проверявайте редовно устата и зъбите му и потърсете помощ и консултация от стоматолога си при всяко притеснение.
• Водете го редовно на контролен преглед, като по този начин му създавате добри хигиенни навици и предотвратявате страха и неприятното усещане в стоматологичния кабинет.

– важно е детето да бъде прегледано към 7 годишна възраст от ортдонт.

 За да разберете дали имате заболяване на венците трябва да отидете на контролен преглед при вашият стоматолог. Ако забележите някой от следните проблеми:
• Непрекъснат лош дъх и вкус в устата
• Венци, които кървят или са зачервени, подпухнали, възпалени или болезнени
• Отдръпващи се от зъба венци
посетете стоматологичен кабинет, защото важно условие за доброто лечение е заболяването да е в ранен стадий.

Пред клиниката има паркинг, който може да се ползва от нашите посетители. Определено има значение от часа на натовареност, защото в по-натоварени дни паркингът е по-пълен, но в близост има редица решения за паркиране.

Клиниката предлага няколко места за паркиране.

Профилактични прегледи се правят на 6 месеца. Понякога е нужно на по- чести интервали, но това е по преценка на лекаря и той ще Ви каже. За определяне на индивидуални период е важно да се съобрази състоянието на зъбите, и дали са нужни профилактики. Може да имате предвид, че между прегледите, ако имате болка или симптоми на заболяване е важно да се вземат своевременни мерки.